Services

BlockChain & Kryptovaluta
Kerneområder
BlockChainAngels hjælper privatpersoner og virksomheder med at komme igang med at investerer i Kryptovaluta eller BlockChainteknologi. Vores filosofi og tilgang er at Blockchain er kommet for at blive og hjælper dig med at forså, hvordan det vender om på mange områder, som vi kender det i dag.

VI BRÆDNER FOR BLOCKCHAIN

Vores team består af passionerede krypto – og blockchain entusiaster med års erfaring inden for Day Trading, kryptering, kryptovaluta og SaaS virksomheder. Vi har konstant fingerne på pulsen og er selv aktive daytraders og investorer.
Intro til Blockchain & Kryptovaluta
Vores indtroduktionskursus er et crash course, hvis formål er at hjælpe dig med at forstå alle de basale elementer inden for Blockchainteknologi og kryptovaluta.

Begge områder er dybt berørte af falsk og misvisende information, hvilket desværre er med til at skade forståelsen samt opfattelsen af teknologierne og mulighederne der ligger bag.

Day Trading – Academy
Du kender måske til Day Trading og har tidligere prøvet at handle med forskellige råvarer eller ligende. Vores Day Trading Academy hjælper dig med at komme igang med Day Trading af Kryptovaluta og Tokens.

Vores kursus ligger vægt på brug af forskellige børser, tools og teknikker til hvordan man kan Day Trade med minimal risiko og ikke mindst hvordan  man konstruktivt kan analyserer en coin, virksomhed eller token.

Analyse
Har du brug for at få en specifik opfattelse af en bestemt coin, virksomhed eller token? Vi hjælper dig med at få udarbejdet en analyse af den coin eller selvskab du ønsker og finder styrker og svagheder.

Vores analyser bliver udarbejdet med og på baggrund af vores kendskab og indblik i Blockchain verden, erhvervserfaring, teknologi og ikke mindst formål med investeringen.

Hjælp til valg af blockchain

Har du besluttet dig for at investere i Blockchain eller Kryptovaluta, men har svært ved at finde ud af hvordan? Vi hjælper dig med at få indsigt i markedet og de forskellige coins og tokens.

Vi sørger for at give dig introduktion valg af Wallet, sikkerhedsforstaltninger, valg af børs og ikke mindst hjælp til udarbejdelse af eventuel strategi.

Startup – Rådgivning
Arbejder jeres virksomhed med Blockchainteknologi eller kryptovaluta eller har i en idé i gerne vil have ført ud i livet?

Vores mange års erfaring fra startup verdenen, samt vores passion for Blockchainteknologi og Kryptovaluta, giver en unik kombination, af alt fra rådgivning, til joint-venture, business angels og meget mere.

Kontakt os endeligt for at høre mere.

Tour De ICO
Initial Coin Offerings eller ICO’s er en af de nemmeste og mest anerkendte måder at tjene mange penge hjem igen på sin investering.

Vi har konstant fingeren på pulsen og bliver hele tiden inviteret til spændende ICO’s og Token sales, hvor der er muligheder for at lave rigtig interessante handler og aftaler.

Vores Tour De ICO giver dig unik viden og adgang til disse ICO’S

“For os er Blockchainteknologi og kryptovaluta det største siden internettet, da det løser et utal af daglige udfordringer og ikke mindst skaber helt nye muligheder”
BlockChainAngels

BLOCKCHAINANGELS

Rådgivning, Analyse & Krypto Investerings Vejledning.