Blockchainangels

Priser på ydelser

Her finder du et overblik over priserne på de mest anvendte af vores ydelser. Finder du ikke det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Konsulentydelsers

Her kan du se en oversigt over vores forskellige ydelser inden for blockchain og kryptovalutarådgivning. Hvis ikke du finder præcis det du søger er du altid velkommen til at kontakte os for at høre næmere! Vi brænder for blockchain teknologi og har et stort netværk af blockchain entusiaster med års erfaring.

Download to Get Started

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae.

Frequently Asked Questions

Her finder du en oversigt over de mest stillede spørgsmål, som måske kan give dig svar på det du søger. Hvis ikke du finder det du søger er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Skal jeg overfører min investeringssum til jer?

Nej det skal du ikke! Vi varetager på intet tidspunkt dine penge eller investering. Vi hjælper dig med at finde den rigtige wallet, børs, coin eller ICO at investerer i og sørge for at du kommer sikkert igennem. Men på intet tidspunkt vil vi skulle bruge adgang til din kapital eller på anden måde have ansvar for din investering.

Hvor meget kan jeg tjene?

Vi lover eller garanterer absolut intet afkast eller enorme summer penge qua din investering. Der er massere både gode og dårlige eksempler på folk der har tjent eller tabt mange penge på at handle med kryptovaluta. Kernen er at hvis man forstår Blockchainteknologi, forstår man også at det er noget som er kommet for at blive. Derfor er disse markeder samt virksomheder der bliver investeret i, frontløberer på et markedet der om 5-10 år er så stort er det overskygger meget andet.

Jeg er lidt i tvil om det er noget for mig?

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal gå ind i kryptomarkedet eller ej, så send os endelit en besked og bliv ringet op af en af vores rådgiverer. Så hjælper vi med at finde ud hvilken løsning, der ville være mest optimal for dig.

Hvorfor bruge Blockchainangels?

Vi er til for at gøre det nemmere for interesserede investorer at komme ind på kryptomarkedet og ikke mindst få et crash course i de mest fundamentale aspekter af blockchainteknologi. Vi gør det nemt og overskueligt at komme igang og sørger for at undgå kedelige begynderfejl.

Er Kryptovaluta ikke kun for kriminelle ?

Mange er af den opfattelse af kryptovaluta kun er for dem, som har noget af skjule eller på anden måde begår kriminalitet. Desværre er dette blevet til på grund af den omtale Bitcoin og “silkroad” fik  i 2010 og 2011, hvor det kom frem at en Darkweb side havde solgt narkotika for Bitcoins. Sandheden om blockchainteknolgi er dog er den er til for at kunne beskytte sine brugere. Eksempelvis via VPN krypteret browser, for at beskytte sig mod censurer, undertrykkelse og diktaturer eksempelvis.

Jeg er ikke noget teknisk geni og er ved at dø over alt det tekniske?

Du er ikke den eneste! Mange er ved at falde bagover når de ser de mange forskellige sikkerhedsforanstalitninger, wallets opsætninger etc. der skal til før man kan komme ordenligt igang. Derfor har vi udarbejdet en lang række video guides, der step by step tager dig igennem de forskellige dele og processer. 

Vi sender ikke spam!

BLOCKCHAINANGELS

Rådgivning, Analyse & Krypto Investerings Vejledning.